Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.

Avto

> Izračuni


Informativni izračun stroškov dolgoročnega najema vozil

Uporabite spodnji kalkulator za izračun stroškov najema vozil

Prenovljen spletni izračun na Autobroker.si
Svetujemo uporabo novega avtomatiziranega izračuna na www.autobroker.si

EU najem

Neto cena vozila :   € Obvezen podatek!
Obdobje najema : 
Vrsta goriva : 
Emisija trdih delcev v g/km :    ( samo dizli )
EURO standard motorja : 
Emisija CO2 v g/km :    Obvezen podatek!Prevzem :  Nemčija ( 0 € )   Slovenija ( 400 € )  

Opomba: Z "*" so označeni obvezni podatki. Vsi izračuni so informativne narave. Uradne ponudbe se lahko izdajo le na sedežu podjetja Kreativni najemi d.o.o. Podatki o CO2 ali emisiji trdih delcev v g/km se na objavljenih oglasih lahko razlikujejo od dejanskih, kar lahko privede do odstopanj med informativnim izračunom in končno ceno vozila.

 

> Potrebujete pomoč? Pošljite nam povpraševanje ter vam mi pripravimo izračun...

 

> Ne spreglejte tudi naše aktualne ponudbe novih in rabljenih vozil!

 

> Obiščite nas tudi na Facebook-u, kjer redno objavljamo aktualno ponudbo najbolj ugodnih vozil.

 

Ekskluzivno samo pri Kreativnih najemih, online izračun vseh stroškov in dajatev pri uvozu/pridobitvi vozila iz območja Evropske unije.
 
Ste našli vaš idealni avtomobil na  mobile.deautoscout24.de in ga v mislih že vozite po Sloveniji? Do končnega koraka so vam v pomoč priročni izračuni/kalkulatorji, saj vam omogočajo izračun končne cene. S pravilno vnesenimi podatki dobite končno ceno za uvoz/pridobitev vozila, ki zajema vse stroške do registracije pri nas (vklj. transport, homologacija, DMV, naši stroški...). Uredimo vam tudi možnost financiranja in zavarovanje, tudi do -50% ugodneje.
 
Izbrano vozilo strokovno preverimo in za vas uredimo celoten potek uvoza vozila, vse do registracije v Sloveniji. Izognete se tveganju, izgubi časa in mukotrpni birokraciji. Vse od naročila do prevzema in registracije / zavarovanja vozila lahko uredite na enem mestu.
 
Če ne veste kako izpolniti izračun ali želite uradno ponudbo, smo vam na razpolago v našem salonu na Verovškovi ulici 60a v Ljubljani ali na sledečih kontaktih.