Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.

Avto

> Izračuni


Informativni izračun stroškov dolgoročnega najema vozil

Uporabite spodnji kalkulator za izračun stroškov najema vozil

Prenovljen spletni izračun na Autobroker.si
Svetujemo uporabo novega avtomatiziranega izračuna na www.autobroker.si

Prime - time najem

Cena (MPC) :   € Obvezen podatek!
Obdobje najema : 
Število kilometrov letno :   km

Opomba: Z "*" so označeni obvezni podatki. Vsi izračuni so informativne narave. Uradne ponudbe se lahko izdajo le na sedežu podjetja Kreativni najemi d.o.o. Podatki o CO2 ali emisiji trdih delcev v g/km se na objavljenih oglasih lahko razlikujejo od dejanskih, kar lahko privede do odstopanj med informativnim izračunom in končno ceno vozila.

 

> Potrebujete pomoč? Pošljite nam povpraševanje ter vam mi pripravimo izračun...

 

> Ne spreglejte tudi naše aktualne ponudbe novih in rabljenih vozil!

 

> Obiščite nas tudi na Facebook-u, kjer redno objavljamo aktualno ponudbo najbolj ugodnih vozil.

 

Ekskluzivno samo pri Kreativnih najemih, online izračun vseh stroškov in dajatev pri uvozu/pridobitvi vozila iz območja Evropske unije.
 
Ste našli vaš idealni avtomobil na  mobile.deautoscout24.de in ga v mislih že vozite po Sloveniji? Do končnega koraka so vam v pomoč priročni izračuni/kalkulatorji, saj vam omogočajo izračun končne cene. S pravilno vnesenimi podatki dobite končno ceno za uvoz/pridobitev vozila, ki zajema vse stroške do registracije pri nas (vklj. transport, homologacija, DMV, naši stroški...). Uredimo vam tudi možnost financiranja in zavarovanje, tudi do -50% ugodneje.
 
Izbrano vozilo strokovno preverimo in za vas uredimo celoten potek uvoza vozila, vse do registracije v Sloveniji. Izognete se tveganju, izgubi časa in mukotrpni birokraciji. Vse od naročila do prevzema in registracije / zavarovanja vozila lahko uredite na enem mestu.
 
Če ne veste kako izpolniti izračun ali želite uradno ponudbo, smo vam na razpolago v našem salonu na Verovškovi ulici 60a v Ljubljani ali na sledečih kontaktih.