Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.

Avto

> Nova vozila \ Pogoji nakupa


Pogoji nakupa

Posebnosti pri nakupu vozila je toliko, kot je samih vozil. Zato smo tukaj, da vam olajšamo odločitev in izvedbo.

Cena

Vsa vozila, ki jih ponujamo, tako domača kot iz drugih držav EU in ZDA, so občutno cenejša od uradnih maloprodajnih cen. Tudi kadar je pri naših konkurentih akcija, je cena pri nas še vedno nekoliko nižja.

 

Starost in izvor vozil

Vozila so nova ali z enodnevno registracijo v drugi članici EU. Vsa vozila so tehnično brezhibna. Izdelana so za trg Evropske Unije, najpogosteje nemški trg, prav tako pa so vsa kupljena v EU.

 

Garancija

Vsa vozila imajo evropsko garancijo, kar pomeni, da je možno garancijske zahtevke uveljavljati povsod po EU, skladno z izpolnjevanjem zahtev proizvajalca. Vozila iz ZDA imajo praviloma enoletno svetovno garancijo proizvajalca, kar pomeni, da je možno garancijski zahtevek uveljaviti na kateremkoli pooblaščenem servisu.
 

Dobavni roki

Rok dobave je odvisen od tega ali gre za vozilo na zalogi ali je potrebno vozilo naročiti. Vozila na zalogi v Sloveniji so dobavljiva znotraj tedna, vozila na zalogi v tujini znotraj 10 delovnih dni, vozila po naročilu pa so dobavljiva skladno s trenutno razpoložljivimi zmogljivostmi proizvajalcev, v povprečju pa to znaša 8-15 tednov. Možno je, da se dobava izvede tudi prej.
 

Plačilni pogoji za nakup novih vozil po naročilu stranke

Ob naročilu kupec plača avans v višini 10-25% vrednosti avtomobila. Višina avansa je odvisna tudi od ekskluzivnosti/posebnosti naročenega vozila. Preostanek se plača 14 dni pred predvideno dobavo vozila. Rok v katerem Davčna uprava Republike Slovenije (DURS) izda odločbo o odmeri davka na motorna vozila (DMV) ni vštet v rok dobave.
 

Plačilni pogoji za nakup vozil dobavljivih znotraj 14 dni/ vozila na zalogi

Kupec plača 100% avans. Rok v katerem Davčna uprava Republike Slovenije (DURS) izda odločbo o odmeri davka na motorna vozila (DMV) ni vštet v rok dobave.
 

Posebni dogovori

V dogovoru z upravo Kreativni najemi d.o.o. so možna odstopanja od zgoraj navedenih usmeritev.