Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.

Avto

> Predstavitev \ Arhiv novic


Arhiv novic

Potešite si radovednost. Odgovori so samo en klik/klic stran.
Nova Autobroker doživetja

Povečali smo nabor naših sanjskih vozil za Autobroker doživetlja. Več na www.autobroker.si

> Preberi več
Povečujemo salon na Verovškovi

Zaradi povečanih potreb smo pričeli z urejanjem dodatnih kapacitet za razstavo naših avtomobilov. Obiščite nas na Verovškovi 60a v Ljubljani.

> Preberi več
Autobroker.si avtomatiziran izračun stroškov uvoza

Preskusite nov, izboljšan izračun stroškov uvoza na www.autobroker.si. Od sedaj lahko enostavno prilepite povezavo (link) do oglasa avtomobila na www.mobile.de in izračun vam bo popolnoma avtomatizirano izračunal vse stroške in dajatve do registracije v Sloveniji. Nato nam le še pošljete e-mail s povezavo in mi vam uredimo ves postopek. Preverite na autobroker.si!

> Preberi več
Autobroker Tesla doživetje v Financah

Ob predstavitvi naše nove blagovne znamke Autobroker smo za vas pripravili prav posebna doživetja s Teslo Model S 85. Prvi v Sloveniji omogočamo vsem zainteresiranim doživetje z najbolj vročim 100% električnim vozilom Tesla Model S 85.

Obiščite Autobroker.si in rezervirajte termin.

> Preberi več
Nižje cene mesečnih in tedenskih vinjet za kombije

Znižuje se cena mesečne in tedenske vinjete v cestninskem razredu 2B, kamor sodijo kombinirana vozila. Cena mesečne vinjete se znižuje s sedanjih 80 evrov na 60 evrov, cena tedenske vinjete pa s sedanjih 40 evrov na 30 evrov.

Višina letne vinjete za kombinirana vozila ostaja nespremenjena. V kategorijo 2B sicer sodijo dvosledna kombinirana vozila z višino vozila nad prvo osjo 1,30 metra ali več, katerih največja dovoljena masa ne presega 3.500 kilogramov, s priklopnim vozilom ali brez.

> Preberi več
Najlepši je Maserati Ghibli

Dvoboj Maserati ghibli in Mercedes-benz C se je v finalu končal v korist športno-elegantnega Italijana. Vožnjo po dirkališču s Ferrarijem ali Lamborghinijem, ki jo podeljujemo Kreativni najemi prejme Roman Peterle.

Čestitamo!

Več na strani finance.si

> Preberi več
IZBOR: Najlepši avto 2014

Glasujte za najlepši avto 2014 na Finance.si in se v sodelovanju s Kreativni Najemi zapeljite po dirkališču s Ferrarijem F 430 ali Lamborghinijem Gallardo.

> Vaš glas oddajte tukaj.

Najlepši avto 2014

> Preberi več
Seznam vozil z dražjo vinjeto

Objavljamo seznam vozil, za katera bo potrebno plačati 220-evrsko vinjeto.

Vinjeta 2014

> Preberi več
Za katera vozila bo vinjeta stala 220 evrov?

DARS je objavil seznam vozil, ki sodijo v drugi cestninski razred 2B in bodo po novem potrebovala dražjo letno vinjeto, po ceni 220 evrov. Seznam si oglejte tukaj.

 

PS: všečkajte našo Facebook stran in se potegujte za brezplačno vinjeto

> Preberi več
Kako do dobrega rabljenega avta iz tujine

Časnik Finance je opisal postopek uvoza dobrega rabljenega avta iz tujine. Seveda tudi tokrat ni šlo brez podpore Kreativni Najemi, kjer smo specialisti za uvoz po naročilu. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na Verovškovi 60a v Ljubljani ali na e-mail.

Celoten članek si lahko preberete na: http://avto.finance.si/8351408/V-treh-korakih-do-dobrega-rabljenega-avta-iz-tujine

> Preberi več
Kreativni najemi na 24ur

Novinarji iz 24ur.com so nas vprašali po mnenju glede MB S 65 AMG. Vabljeni k ogledu na:

http://www.24ur.com/lovsetovega-razkosnega-mercedesa-ni-zelel-nihce.html

PS: Da, tudi Kreativni najemi so v "movember" vzdušju ;)

> Preberi več
Zadenite brezplačno vinjeto 2014

Sodelujte v naši nagradni igri na Facebook-u in zadenite brezplačno vinjeto 2014. Za sodelovanje, kliknite tukaj.

> Preberi več
Tesla Model S pri Kreativnih najemih

V podjetju Kreativni najemi že sprejemamo naročila za vse modele Tesla Model S. Trenutni predviden rok dobave je od 4 do 6 mesecev.

>> Obiščite našo podstran in si oglejte aktualen cenik, opremo in več. Preberite več.

> Preberi več
Kreativni najemi pravi naslov tudi za super-športna vozila

Na Planet Siol.net so našega direktorja Zdravka Poljaševića povprašali glede prodaje super-športnih avtomobilov, saj imamo pri Kreativnih najemih izkušnje tudi s prodajo najvišjega ranga vozil (npr. Aston Martin DBS, Mercedes-Benz SLS...), za katera nudimo ugoden in hiter nakup. Seveda smo najboljši naslov tudi za vsa ostala vozila ;)

 

Oglejte si članek na:
http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/reportaze/2013/09/ferrari_bugatti_lamborghini_porsche_kje_kupiti

> Preberi več
VW Polo 1.2 TSI Highline Sky AKCIJA

Na zalogi imamo nov VW Polo 1.2 TSI Highline Sky v rdeči barvi s panoramskim strešnim oknom, tempomatom, Climatronic, gretje sedežev, xenonskimi žarometi itd. Vozilo je novo z garancijo in dobavljivo takoj!

VW Polo na zalogi

> Preberi več
Podražitev letne dajatve za uporabo cest

Po 8-ih mesecih od zadnje (cca. 20%) podražitve letne dajatve za uporabo cest, jo vlada namerava ponovno podražiti za 13%. Ministrstvo za infrastrukturo in prostor je poslalo v predlog za obravnavo novo Uredbo o načinu določanja in višini letne dajatve za uporabo vozil v cestnem prometu. Že 15.7.2013 bi se naj za motorna vozila nadomestilo za uporabo cest (cestnina), ki ga plačamo ob registraciji vnovično podražila za 13%.

> Preberi več
Posodobljeni izračuni na 22% DDV

Ostajamo številka ena za spletni izračun končne cene ob uvozu vozila z vsemi stroški in dajatvami. Zato smo naše brezplačne spletne izračune že smo posodobili na nov 22% DDV. Izračunajte zdaj!

> Preberi več
Prehitite dvig DDV in privarčujte

S 1.7.2013 se bo dvignila stopnja DDV iz obstoječih 20% na 22%. Četudi gre zgolj za 2% povišanje, se pri nakupu avtomobila tovrstno povišanje zelo pozna. 

> Preberi več
Sanjska poroka Zadovoljna.si po avto h Kreativnim najemom

Sanjske poroke ni brez sanjskega avtomobila in Kreativnih najemov.

> Preberi več
Akcijska ponudba Audi A3 Sportback

Ne zamudite akcijske ponudbe vozil Audi A3 Sportback. Vsa vozila so nova, modelno leto 2012. Za pregled razpoložljivih vozil, kliknite na spodnjo povezavo.

> Preberi več
Imamo zmagovalca nagradne igre

Zmagovalec nagradne igre

Imamo zmagovalca velike nagradne igre ob 5. obletnici podjetja. V čast nam je razglasiti prejemnika dirkaškega doživetja... "drum roll" ;)

Andrej Blaj, čestitamo!

Andrej, o vseh podrobnostih te obvestimo po e-pošti.

> Preberi več
5. obletnica Kreativnih najemov in posebna nagradna igra za naše oboževalce!

Letos praznujemo. In to že kar 5. obletnico od kar smo se pričeli ukvarjati z našo največjo ljubeznijo - avtomobili. Za vse naše oboževalce smo ob priložnosti pripravili nagradno igro z možnostjo nepozabnega cestnega doživetja na dirkališču s super športnim Ferrarijem F430 ali Lamborghinijem Gallardom.

> Preberi več
Kreativni najemi so Zlati sponzor konference svetovne organizacije za poslovno mreženje BNI

Kreativni najemi vas kot ZLATI pokrovitelj dogodka, s ponosom vabimo v četrtek, 17.1.2013, na prvo konferenco mednarodnega združenja za poslovno mreženje BNI Slovenija®, ki poteka pod geslom:  »Recesija je bila, je in bo še kdaj – ne čakajmo na druge, pomagajmo si že zdaj«.

 

> Preberi več
Javni razpis za nepovratno finančno pomoč za nakup baterijskih električnih vozil

Ekosklad je objavil nov razpis za nepovratno finančno pomoč za nakup baterijskih električnih vozil. Razpis je bil objavljen v Uradnem listu iz dne 11.1.2013 ter omogoča pravnim osebam, samostojnim podjetnikom in zasebnikom skupno do 300 tisoč evrov, občanom, torej fizičnim osebam pa do skupno 200 tisoč evrov nepovratnih sredstev.

> Preberi več
Podaljšanje garancije CarGarantie

Ponujamo možnost dokupa 1 ali 2-letne dodatne garancije kot nadaljevanje osnovne garancije. Garancijo je možno dokupiti za vsa vozila kupljena pri Kreativnih najemih d.o.o., dokler je le-to še vedno v tovarniški garanciji.

> Preberi več
Novo označevanje pnevmatik za osebna vozila

Od 1. novembra 2012 morajo biti vse v Evropi prodane pnevmatike za osebna in lahka tovorna vozila, opremljene z novo, posebno nalepko, kot jo poznamo že od gospodinjskih aparatov.  Nalepka vsebuje nekaj osnovnih dejstev o zmogljivosti pnevmatike, kar nam bo omogočalo boljšo informiranost pred nakupom.

> Preberi več
Sprememba višine letnih dajatev ob registraciji vozila s 1.11.2012

S 1. novembrom 2012 prične veljati Uredba o načinu določanja in višine letne dajatve za uporabo vozil v cestnem prometu, ki prinaša višje letne dajatve za posamezne vrste motornih in priklopnih vozil. V povprečju se za osebna vozila letna dajatev dviguje za 19,7 odstotka, za gospodarska vozila pa za 10 odstotkov.

> Preberi več
Kreativni najemi tudi na Facebooku:D

Obiščite nas na prenovljenem Facebook profilu, kjer dnevno objavljamo aktualne novice iz sveta avtomobilov ter tudi najbolj svežo ponudbo vozil.

In ne pozabite nas všečkati ter redno spremljajte najboljšo ponudbo vozil!

Vaš Kreativni team

> Preberi več
Novi izračuni so že online

Kot smo poročali prejšnji mesec, se je s 1.7.2012 povišala stopnja DMV za vozila s prostornino motorja nad 2.500 ccm. Obveščamo vas, da smo posodobili izračun stroškov uvoza vozila, tako da sedaj pravilno obračuna tudi nove dajatve.
> Preskusite ga tukaj

> Preberi več
S 1.7.2012 povišanje DMV za vozila

Opozorilo: S 1.7.2012 Zakon za uravnoteženje javnih financ uvaja dodatni davek na motorna vozila, katerih prostornina motorja obsega najmanj 2.500 kubičnih centimetrov. Vozila z 2.500 ccm ali več se bodo tako podražila za 9,6% do 19,2%.

> Preberi več
Kreativni najemi na novi lokaciji

Obveščamo vas, da smo od 15.5.2012 na novi lokaciji v Ljubljani. In sicer nas najdete na Verovškovi 60a (nasproti Papaya Caffe).

> Preberi več
Top ponudba: Novi Audi A6 do -30%

Kreativni najemi so pravi naslov za trenutno najbolj vročo ponudbo novih vozil Audi A6. Zagotovite si popuste do 30% glede na uradni slovenski cenik. Vozila so nova in z garancijo.
>> Oglejte si ponudbo tukaj

> Preberi več
Kreativni iPhone 4S za 399 EUR

Vsi kupci vozil pri Kreativnih najemih imajo možnost dobiti iPhone 4S za 399 EUR. Akcija traja do 30.4.2012 oz. do razprodaje zalog. Vsi iPhone-i imajo polno garancijo in delujejo na vsa omrežja. Akcija se ne da kombinirati z drugimi popusti.

> Preberi več
Nov DMV podraži "dizle" tudi za 6%

Če razmišljate o nakupu vozila z dizelskim pogonom, potem ne odlašajte, storite to še letos in privarčujte. Kot določa 10. ods. 6. čl. ZDMV se s 1.1.2012 dviga stopnja DMV za vozila s pogonom za dizelsko gorivo tudi za do 6%.

> Preberi več
Našli ukraden Mercedes-Benz C220 CDI

Ravnokar smo bili s strani policije obveščeni, da so v Nemčiji odkrili naš Mercedes-Benz C220 CDI, ki nam ga je poleti ukradel Denis Selimović. Čestitke nemški in slovenski policiji za dobro opravljeno delo! Za informacijo, ki bo doprinesla k aretaciji Denisa Selimovića ponujamo nagrado v vrednosti 5.000 EUR!

> Preberi več
Katrca pri Kreativnih najemih

Legendarni Renault R4, vsem poznan kot katrca je novo vozilo Kreativnih najemov. Katrca je letnik 1990 in je bila popolnoma restavrirana s strani Renault Slovenija. V ponudbi bo nova piknik katrca zapolnila luknjo, ki je nastala ob avgustovski kraji novega Mercedes-Benza razreda C.

Z novo katrco smo prispevali tudi za večjo varnost na cestah, saj v sodelovanju z Radio 1 gre celotna kupnina katrce v dobrodelne namene Zavodu Varna pot.

> Preberi več
Ukraden Mercedes-Benz C220 T CDI, AMG look, bele barve

Družbi Kreativni najemi d.o.o. so nedavno ukradli vozilo Mercedes-Benz C220 T CDI, Avantgarde, AMG look, bele barve. Več o vozilu si oglejte tukaj. Vse informacije pošljite na info@kreativni-najemi.si ali pokličite policijo.

> Preberi več
Kreativni najemi na RTV Slovenija

Oglejte si oddajo Posebna ponudba, ki je bila predvajana na RTV Slovenija 1, dne 27.5.2011. Prispevek, o uvozu vozil iz tujine, v katerem nastapajo Kreativni najemi se prične na 7 min in 20 sek.

>> Povezava za ogled oddaje

> Preberi več
Izziv za kupce novih vozil v Sloveniji - preverite ali smo res najcenejši!

Oglasite se pri nas s konkurenčno ponudbo uradnega prodajalca. Za vsak avto, kjer vam nismo sposobni ponuditi najnižje cene v Sloveniji, bomo to javno objavili in vas simbolično obdarili. Najcenejša nova vozila v Sloveniji.

> Preberi več