Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.

Avto

> Rabljena vozila \ Dodatne ugodnosti


Dodatne ugodnosti

Podaljšanje tovarniške garancije, jamstvo za rabljena vozila in ugodnejše zavarovanje.

Ugodnejše zavarovanje

Vsem našim strankam nudimo tudi dodatno podaljšanje garancije uvoženega vozila in možnost zavarovanja s popustom do 50% za AO, AO+ in kasko zavarovanje ter ugodnejše pogoje servisiranja pri pooblaščenih servisih.

 

CarGarantie

Podaljšanje tovarniške garancije

V kolikor ste pri nas kupili nov ali rabljen avto, ki je še v tovarniški garanciji, vam dodatno ponujamo podaljšanje garancije vozila za 1 ali 2 leti kot nadaljevanje osnovne tovarniške garancije. Garancijo je možno dokupiti za vsa vozila kupljena pri Kreativnih najemih d.o.o., dokler je le-to še vedno v tovarniški garanciji in v kolikor je bilo ves čas redno servisirano na uradnem servisu. Storitev omogoča priznana mednarodna družba CarGarantie AG.

Preberite več...

 

Motive Service

Dodatno jamstvo za rabljena vozila

Tudi v primeru, da kupljeno vozilo ni več v garanciji, imate možnost dokupa dodatnega jamstva za vaše vozilo. Dodatno jamstvo je možno dokupiti za vsa vozila kupljena pri Kreativnih najemih d.o.o., do skupne mase 3,5 tone, ki niso bila prvič registrirana pred več kot 12 leti in nimajo več kot 200.000 prevoženih kilometrov. Storitev omogoča Motive Service Slovenija.

Preberite več...