Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.

Avto

> Rabljena vozila \ Dodatne ugodnosti \ Podaljšanje garancije


Podaljšanje garancije

Podaljšanje garancije za rabljena vozila, ki so še vedno pod tovarniško garancijo

CarGaranteZa vsa rabljena vozila, ki so še vedno v tovarniški garanciji, ponujamo možnost dokupa 1 ali 2-letne dodatne garancije kot nadaljevanje osnovne garancije. Garancijo je možno dokupiti za vsa vozila kupljena pri Kreativnih najemih d.o.o., dokler je le-to še vedno v tovarniški garanciji in v kolikor je bilo ves čas redno servisirano na uradnem servisu. Ponujamo najkakovostnejšo in najbolj celovito garancijsko kritje priznane nemške zavarovalnice CarGarantie AG.

 

V kolikor vozilo ni več v garanciji, ponujamo možnost dodatnega jamstva.

 

1a. Garancijski roki za vozila z 2-letno tovarniško garancijo

Pri prodaji novih vozil znaša dodatni garancijski čas kot nadaljevanje dvoletne osnovne garancije na novo vozilo dodatnih 12 mesecev za do 120.000 km oziroma 24 mesecev za do 150.000 km prevoženih kilometrov od prve prijave vozila.

 

1b. Garancijski roki za vozila s 3-letno tovarniško garancijo

Pri prodaji novih vozil znaša dodatni garancijski čas kot nadaljevanje triletne osnovne garancije na novo vozilo dodatnih 12 mesecev za do 120.000 km oziroma 24 mesecev za do 150.000 km prevoženih kilometrov od prve prijave vozila.

 

2. Veljavnost garancije

Garancija velja v Sloveniji, v primeru počitniških in poslovnih potovanj pa tudi v drugih evropskih državah.

 

3. Prenosljivost

Garancija je vezana na vozilo in se pri preprodaji prenese na sledečega lastnika vozila.

 

4. Obseg garancije

Garancija iz sklopa CG je najboljše izpeljana možnost za Vas kot stranko in izstopa glede na konkurenco. Nadaljnje informacije so Vam na voljo na straneh, ki sledijo.

 

5. Obsežno povračilo stroškov

Stroški delovnih ur iz obdobja obvezne garancije se povrnejo na osnovi okvirnih vrednosti za delovne ure proizvajalca, materialni stroški iz obdobja obvezne garancije pa v najboljšem primeru na osnovi neob-veznih, predlaganih cen proizvajalca. Poravnava delovnih in materialnih stroškov iz obdobja garancije se v primeru nastale škode izvede največ do višine trenutne vrednosti vozila.

 

6. Zagotavljanje garancije

Kupec je s strani proizvajalca priporočena inšpekcijska in vzdrževalna dela dal izvesti pri prodajnem podjetju ali pri kateremkoli drugem pogodbenem servisu določene znamke. Pomembno je, da se za vsa dela izda račun.

 

7. Urejanje garancije brez odvečne birokracije in s 24 urnim servisom v primeru škode

V primeru nastanka škode seznani prodajni trgovec (v primeru, da je škoda npr. nastala v inozemstvu in je ni moč popraviti pri njem samem, stranka sama) CG še pred izvedbo popravila preko spleta, telefonsko ali preko e-pošte obvesti o obsegu škode in si priskrbi odobritev izvedbe popravila.

 

8. Druge opombe

Za omenjene navedbe veljajo splošni garancijski pogoji. CG obračuna škodo iz obdobja garancije praviloma neposredno z delavnico izvedbe del, brez da bi moral kupec nuditi predplačilo. V primeru predplačila stroškov (pretežno pri škodi v tujini) obračuna CG stroške, ki jih je obvezna kriti garancija, neposredno s kupcem.

 

9. Splošni pogoji in kritja

> Oglejte si podrobnosti v PDF za vozila z 2-letno tovarniško garancijo.

> Oglejte si podrobnosti v PDF za vozila s 3-letno tovarniško garancijo.

 

10. Cenik

> Oglejte si cenik garancij CarGarantie v PDF za vozila z 2-letno tovarniško garancijo.

> Oglejte si cenik garancij CarGarantie v PDF za vozila s 3-letno tovarniško garancijo.