Obvestilo o uporabi piškotkov

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih.

Avto

> Rabljena vozila \ Uvoz rabljenih vozil po naročilu


Uvoz rabljenih vozil po naročilu

Ko je cena za sosedovo zavist zavistno nizka.

Kako delujemo?

S pomočjo široke partnerske mreže, večinoma iz Nemčije, lahko pa tudi širše EU ali ZDA, za vas poiščemo željeno rabljeno vozilo. Vsa naša vozila so tehnično brezhibna, dobro vzdrževana in ohranjena, imajo potrjene servisne knjižice ali pa so celo še v garanciji. Sodelujemo izključno s preverjenimi partnerji, ki so prisotni na trgu dalj časa ter imajo dobre reference.

 

Kaj potrebujemo od vas?

Od vas potrebujemo podatke o tem, kakšno vozilo si želite. Ključni podatki so znamka, model, letnik, max. št. prevoženih km, menjalnik, motor in seznam obvezne opreme. Poleg lahko navedete tudi seznam željene opreme. Vaše želje s kontaktnimi podatki sprejemamo na elektronski naslov ali preko obrazca za povpraševanje.

V kolikor ste že sami našli za vas zanimivo rabljeno vozilo na spletu, nam lahko pošljete kar URL povezavo do oglasa in mi uredimo vse preostalo za vas. Brezplačno preverimo poslan oglas na spletu ( mobile.deautoscout24.de idr.). Pregledamo reference prodajalca, zgodovino vozila, skupaj z računalniškim izpisom opravljenih servisov iz centralne baze proizvajalca*. Na podlagi izkušenj vnaprej svetujemo, da je izvor vozila Nemčija, prodajalec pa pravna oseba oz. podjetje

* Vozilo mora biti servisirano na pooblaščenem servisu, da se beleži evidenca v centralni bazi proizvajalca.

 

Naša storitev

Na podlagi posredovanih podatkov bomo preverili poslano vozilo ali poiskali podobna vozila, ki ustrezajo vašim zahtevam in željam. Upoštevajoč transportne stroške, davščine, carine, strošek zavarovanja in morebitne dodatne stroške bomo za vas poiskali tisto rešitev, ki bo prinesla za vas kakovostno vozilo po najugodnejši ceni.

 

Izpeljemo celoten postopek uvoza po naročilu,  ki obsega:

 • komunikacijo in pogajanje s prodajalcem v tujini,
 • preverbo dokumentacije, porekla in servisne zgodovine vozila,
 • organizacijo plačila, prevzema in transporta vozila v tujini,
 • obračun dajatev na DURS in plačilo davka na motorna vozila (DMV),
 • homologacijo vozila.

 

Kot izkušeni mednarodni trgovci se poskušamo izpogajati tudi za boljšo ceno za vas. Da, vse izpogajano prenesemo v vašo korist, saj mi ne skrivamo stroška našega dela ( cenik). Naša ponudba bo vedno zajemala popolnoma vse stroške do registracije vozila v Sloveniji. Brez skritih stroškov in drobnega tiska, delujemo transparentno, zato se vršijo tudi vsa plačila preko nakazil na TTR. Zato ste lahko pri nas brez skrbi! Ko nam potrdite ustrezno vozilo za uvoz po naročilu, mi za vas uredimo vse preostalo, hkrati pa ponujamo še dodatne ugodnosti.

Vozilo le še prevzamete v našem salonu na Verovškovi 60a v Ljubljani. Hitro in enostavno.

Zato ne odlašaje in še danes pošljite povpraševanje.

 

Dodatne ugodnosti

Vsem našim strankam nudimo tudi mnoge dodatne ugodnosti. Možnost zavarovanja s popustom do 50% za AO, AO+ in kasko zavarovanje ter ugodnejše pogoje servisiranja pri pooblaščenih servisih. Dodatno ponujamo možnost  podaljšanja tovarniške garancije in dodatno jamstvo za rabljena vozila.

 

Prednosti nakupa pri nas

 • Smo specialisti za uvoz po naročilu.
 • Uvažamo tako kakovostna rabljena in kot tudi nova vozila.
 • Individualno prilagojena ponudba vašim potrebam in željam.
 • Vsa vozila s preverjeno zgodovino in realnimi kilometri.
 • Strokovnost in stroga kontrola pri izbiri vozil.
 • Kvaliteten in hiter uvoz, za vas brez čakalnih vrst in birokracije.
 • Varen in transparenten nakup vozila.
 

Cenik

Uvoz po naročilu že od 750 € + DDV!

 

Točen strošek je odvisen od oddaljenosti vozila, stopnje DMV in cene vozila, zato vam svetujemo, da uporabite naš izračun.

 

Izračun stroškov uvoza in končne cene vozila z DMV

Izračun DMV in stroškov uvozaUporabite naš brezplačni spletni izračun, ki vam izračuna končno ceno vozila, z vsemi stroški in dajatvami (DMV) do registracije pri nas.

 

Za pravilen izračun davka na mortorna vozila je potrebno vnesti okvirno oddaljenost vozila, podatke o vrsti goriva (bencin, diesel), prostornini in Euro normi motorja ter izpustih CO2.

 

>> Naprej na izračun